2023. február 1., szerda
FONTOS

Ötödik alkalommal találkoznak Gyulán a megyei sérült fiatalok

A videó elején látható felvételek még a két évvel ezelőtti találkozón készültek, a megyei sérült fiatalokat sok színes program várta Gyulán. Idén május 23-án már ötödik alkalommal rendezik meg az eseményt, ennek részleteiről a Szivárvány nappali központban tartottak sajtótájékoztatót.

Az esemény iránt évről-évre nő az érdeklődés, az elsőn még mintegy háromszázan voltak, idén már most 540-en jelezték, hogy szeretnének eljönni. A találkozó sikerének egyik kulcsa az, hogy a résztvevőket nagyon sokféle programmal várják.

Azt már Fenesi Balázs, a mozgáskorlátozottak regionális egyesületének tagja mondta el, hogy térségünkben nagy perspektíva előtt állhat a sérült emberek darts sportja. Örkényi-Nyist Kornélia, az Esély Pedagógiai Központ tagintézmény-vezetője arról beszélt, hogy már a szervezésbe is bekapcsolódnak. Alt Norbert gyulai alpolgármester hangsúlyozta, ez a program az elmúlt fél évtizedben megyei szinten is meghatározó rendezvénnyé nőtte ki magát.

A május 23-ai programok a sportcsarnokban és környékén 8:45-kor kezdődnek és késő délutánig tartanak, azokon bárki részt vehet.

Nézze meg ezt is:

Több, mint 200 diák írta meg a felvételit az Erkelben

  Már több éves hagyomány, hogy helyszínt biztosít a központi írásbeli vizsgák számára az Erkel …