2024. április 19., péntek
FONTOS

Kari napot tartottak a GFF gyulai intézményében

 

Csütörtökön rendezték meg a Gál Ferenc Főiskola gyulai intézményében az egészséges életmód és a közösségépítés jegyében az immár hagyománnyá vált kari napot. Az egész napos eseményt 5 km-es futással indították. Ezt követte a rekreációs, testi és lelki felfrissülést szolgáló foglalkozás.

Homoki Andrea dékán hozzátette, az egészségügyben dolgozók számára különösen fontos a kiégés elkerülése, a mindennapi stressz levezetése.

Az ÁNTSZ munkatársai különböző szűrővizsgálatokkal várták az érdeklődőket. Az Egészség- és Szociális Tudományi kar hallgatói a vérnyomás- és a testzsír-mérés mellett élethű bábukon tanulmányozhattak testi és szervi elváltozásokat, betegségeket.

Földesi Alexandra első éves ápoló szakos hallgató a reggeli futást emelte ki, ahol a 26-os számot írták fel a város utcáira, megemlékezve a gyulai felsőoktatás létrejöttének évfordulójáról.

Miközben az intézmény falain belül zajlott az oktatás, odakint bográcsban készült a babgulyás.

A főzést és a tanórákat követően a jó időre való tekintettel az udvaron ebéddel várták a hallgatókat és tanáraikat. A kari nap remek lehetőség az egészségnevelés mellett a közösségi kapcsolatok építésére is. A rendezvényt rózsatövek és levendulák ültetése, az udvar szépítése zárta.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …