2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 05. 03.

Témák:

– Az előzőhöz képest háromszor annyi, összesen 650 diák jelentkezett eddig az idei EDÜ-re, így minden kategória elindulhat – jelentette be Alt Norbert alpolgármester. A pénteki sajtótájékoztatón elhangzott, az EDÜ-t követően, május 26-án ingyenes családi sportnapot rendeznek a várkertben.

– A közeljövőben elkezdődik a Tavasz, illetve a Pacsirta utca felújítása – jelentette be Görgényi Ernő polgármester a Park Hotelben rendezett lakossági fórumon. A beszámoló szerint a munkálatok már a héten elindulhatnak, mindkét utcában korszerűsítik a csapadékvíz-elvezető rendszert, és szintén mindkét helyen szélesebb lesz az útburkolat.

– 160 nappalis diák vett búcsút a Göndöcs Benedek Középiskolától, és készül fel a következő hetek kihívásaira. Péntek délelőtt a Nádi Boldogassszony templomban rendezték az intézmény ballagási ünnepségét.

– A könyvtárban mutatták be Czilli Aranka Ágota legújabb kötetét, melynek Nyitott ablak a címe. Első írásai romániai magyar közéleti és irodalmi lapokban jelentek meg, legújabb verses gyűjteményét pedig most több magyarországi állomáson is megismertette a közönséggel.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …