2021. február 26., péntek
FONTOS

50 millió forintból újulnak meg idén Gyula járdái

A Mátyás király utcában kezdődött az a járdaépítési program, mely révén olyan közterületek újulhatnak meg Gyulán, melyeken nagy szükség volt a beavatkozásra.

Mindezt a hétfő kora délután megtartott sajtótájékoztatón mondta el Görgényi Ernő gyulai polgármester. A Mátyás király utca páratlan oldalán elbontották az elöregedett, több helyen megsüllyedt, összerepedezett aszfaltburkolatos járdát, helyette 1,2 méter széles betonburkolatos járdát építenek ki 550 méter hosszban.

A polgármester emlékeztetett, a helyi önkormányzatokért felelős miniszter az államháztartásért felelős tárcavezetővel közösen hirdetett pályázatot önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatására. Ezen Gyula sikerrel vett részt.

Gyulán ebben az évben közel 50 millió forintot fordítanak járdák felújítására, mert ehhez a projekthez még hozzáadódik a körzeti képviselői források keretein belül jelentkező, képviselőnként átlagosan 2-3 millió forint

Nézze meg ezt is:

Pénteken is kedvezőtlen adatok születtek, 82 új fertőzött Békésben

13153-ról pénteken 13235-re emelkedett az új koronavírus fertőzöttek tavaly március óta nyilvántartott száma Békés megyében. …