2021. február 28., vasárnap
FONTOS

Vad- és halételeket készítettek a Gyulavári Kastélynapokon

9. alkalommal rendezték meg a Gyulavári Kastélynapokat.

Az utóbbi években 3 naposra nőtte ki magát a rendezvény, szombat délelőtt a főzőverseny zajlott, melyre 70 csapat nevezett. 50 csapat vadételt készített, 20 pedig halat.

A főzőverseny zsűrielnöke, Ambrus György olimpiai és világbajnok mesterszakács volt. A verseny kezdete előtt ő vázolta fel az értékelési szempontokat a versenyzőknek.

A bírálók elsősorban azt tartották szem előtt, hogy az elkészült étel a hely szelleméhez igazodjon, nem utolsó sorban az étel ízét, illatát és a tálalási formát is vizsgálták.

Nézze meg ezt is:

87 új fertőzött Békés megyében

A pénteki 12235-ről szombaton 12 322-re emelkedett a Békés megyei koronavírus fertőzöttek tavaly március óta …