2024. április 18., csütörtök
FONTOS

2013 után újra bajnok lett a gyulai női kézilabda csapat

Az elmúlt hétvégén bajnokavatás történt a női kézilabda NB 2 Dél-Keleti csoportjában. A 2018/19-es idényben 3 pontos előnnyel szerezte meg az első helyet a Gyulasport, erre legutóbb 2013-ban volt példa.

Az ünneplést megelőzően azonban még várt egy feladat a gyulai játékosokra, hiszen a biztos bajnoki címhez a sereghajtó Makót kellett legyőzniük. A párharc esélyesei természetesen a hazaiak voltak, a bajnoki címre pedig nem csak az idény alatt, de az utolsó mérkőzésen is rászolgáltak, ugyanis már a félidőben 9 gólos előnnyel vezettek. A szombat esti bajnokavatást tehát egy közönségszórakoztató mérkőzés előzte meg, a végeredmény 38-18 lett.

A szombati mérkőzésre közel 350 szurkoló látogatott el, akik a bajnoki címhez méltó hangulatot teremtettek a sportlétesítményben.

Az aranyérmes Gyulasport a bajnoki cím ellenére marad jelenlegi osztályában, és a következő idényben is a hasonlóan jó szereplést tűzik ki célul. Erre azonban – ahogy a játékosok is fogalmaztak – még korai gondolni, hiszen ez az ünneplés ideje, mivel 2013 után, újra bajnok női kézilabda csapatot köszönthetünk Gyulán.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …