2024. április 24., szerda
FONTOS

Az EP választásról és a migráns-kérdésről tartott fórumot Bakondi György

Pénteken a Vigadóban tartott lakossági fórumot Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója. Ez alkalomból olyan témák kerültek előtérbe, mint amilyen a migráns-kérdés, illetve az illegális bevándorlók által elkövetett terrorista cselekmények megfékezése.
Az eseményen Kovács József országgyűlési képviselő nyitó gondolataiban az ehhez hasonló fórumok, valamint a közelgő, május 26-i Európai Parlamenti választások fontosságára hívta fel a figyelmet.

Bakondi György kiemelte, hazánk bebizonyította, hogy az illegális migrációt a szárazföldön is meg lehet állítani. Ez csak a politikai irányelvektől és a forrásoktól függ. Az elmúlt években ugyanis 35 súlyos terrorcselekmény történt Európa szerte, melyek döntő többségét muszlimok követték el. Hozzátette, a szexuális erőszakos cselekményeket és az iszlám megjelenését, agresszív terjeszkedését sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Éppen ezen problémák elkerülése érdekében biztatta a megjelenteket az Európai Parlamenti választásokon való részvételre.

A lakossági fórumon az is kiderült, hogy a választókerületben immár több mint 18 ezren aláírás gyűlt össze Orbán Viktor miniszterelnök programja mellett.

Nézze meg ezt is:

Népszerű volt a baromfi a kisállatbörzén

Az idén második alkalommal rendezték meg a kisállatbörzét a fürdővárosban. A szombat délelőtti, a gyulai …