2024. április 23., kedd
FONTOS

Szeged-Grosics Akadémia – Iváncsa 2-1

Az Iváncsát fogadta vasárnap a Szeged-Grosics Akadémia az NB III. Közép csoportjának 28. fordulójában. A vendégek a tabellán a középmezőnyhöz tartoznak, míg a hazaiak továbbra is az első helyen álltak – öt pont előnnyel.

A 27. percben egy vendég szögletet követően Aleksic még védett. A kipattanó az Iváncsához került, majd egy ívelést követően Aradi fejelte a labdát a kapuba. A 29. percben egy bedobást követően Popin fejéről a kapu előterébe került a labda, melyet Oláh juttatott a kapuba. Kátai játékvezető kezezés miatt érvénytelenítette a találatot és még sárga lapot is adott a szegedi játékosnak.

A 41. percben egyenlített a Szeged-Grosics. Zvara szöktette Pászkát, aki a kapu elé helyezett, Androka a védők között pedig mattolta a kapust. Az 56. percben közel volt ahhoz Andorka, hogy megszerezze a vezetést a Szeged-Grosicsnak. A 67. percben Androkát szöktették, aki a védők között lőtt, majd Hegedűs elé került a labda, aki nem hibázott.

Az Iváncsa a rendes játékidő utáni percekben még próbálkozott, de a hármas sípszóig már nem változott az eredmény. Szeged-Grosics Akadémia – Iváncsa KSE 2-1.

A harmadosztályban már csak két forduló van hátra. Legközelebb a Szentlőrinc előtt továbbra is öt ponttal vezető Szeged-Grosics a 3. helyen álló SZEOL ellen lép pályára. A csapat a következő hazai mérkőzését június 2-án, vasárnap a Budapest Honvéd II. ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Az autizmus világnapját ünnepelték Gyulán

  Több százan vettek részt csütörtökön a gyulai Pánczél Imre Intézmény autizmus világnapi programján. A …