2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 05. 21

Témák:

– Bajnok lett a Gyulasport női kézilabda csapata! Szombaton bajnokot avattak a városi sportcsarnokban és közel 350 szurkolóval együtt ünnepelték a bajnoki aranyat a játékosok. A tabella első helyén legutóbb 2013-ban végzett a csapat, a gyulai lányok idén 3 ponttal előzték meg a második helyezettet.

– Kilencedik alkalommal rendezték meg a Gyulavári Kastélynapokat. A három naposra bővült rendezvény szombati napján a főzőverseny zajlott, ahova 70 csapat nevezett be. A legtöbben vadételekkel készültek.

– Német nyelvi továbbképzésen vettek részt gyulai tanárok a Göndöcs Benedek Középiskolában. A nap folyamán olyan drámapedagógiai játékokkal ismerkedhettek meg az oktatók, melyeket a hétköznapokon, tanítás közben tudnak alkalmazni minden korosztály számára.

– Első alkalommal rendeztek Mátyás király koráról tematikus hetet a Magvető Református Általános Iskolában. A háromnapos eseményen tanárok és diákok által szervezett rendhagyó órák mellett játékos kincskereső, íjászat várta a gyerekeket, akik egy Mátyás király adóreformjaihoz kapcsolódó monopoly-t is kipróbálhattak.

– Letért az útról, majd fának és kerítésnek ütközött egy személyautó Békésen.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …