2024. április 26., péntek
FONTOS

Az országos versenyeken sikerrel szerepelt diákokat és felkészítőiket ismerték el

Az országos versenyeken sikerrel szerepelt diákokat és felkészítőiket ismerték el szerda délelőtt a Gyulai Szakképzési Centrum fürdővárosi központjában. A számtalan eredményes fiatal diák közül is kiemelkedett a szarvasi Székely Mihály Szakképző Iskola tanulója Szabó József, aki kőműves, hidegburkolóként a Budapesten megrendezett 12. Szakma Sztár Fesztiválon az első helyen végzett. Ez a helyezés az intézmény életében egyedülállónak számít.

Görgényi Ernő polgármester köszöntő beszédében hangsúlyozta, méltán tart számot a közösség elismerésére minden diák, akiben van ambíció, hogy megméresse magát versenyen, versenyeken.

Kovács Zsuzsanna, az intézmény főigazgatója kiemelte, a negyedik alkalommal megrendezett ünnepség jó alkalom arra, hogy az országos eredménnyel büszkélkedő, az iskola hírnevét öregbítő diákokat és felkészítőiket helyi szinten is elismerjék.

A felkészítő tanárok már az első évtől kezdve odafigyelnek arra, hogy felfedezzék azokat a gyerekeket, akik elsősorban a szakmájukban fogékonyak azokra a szakmai ismeretekre, melyek szükségesek a jó gyakorlathoz.

A Gyulai Szakképzési Centrum a jövőben is arra törekszik, hogy minél több kiváló szakembert képezzenek ki.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …