2024. március 19., kedd
FONTOS

Gyula TV Híradó 2019.05.22.

Témák:

– Gyakorlatilag teljesen leégett Békéscsabán az István malom. Az oltási műveleteket a katasztrófavédelem késő estig, körülbelül 10 óráig végezte. A helyszínre összesen 7 járásból érkeztek tűzoltók. Ez a nap híre.

– Méhcsaládot fogadtak örökbe a gyulai református óvodások egy helyi méhész felajánlása révén. A program célja a mézfogyasztás népszerűsítése.

– Az országos versenyeken sikeresen szereplő diákokat és felkészítőiket ismerték el a Gyulai Szakképzési Centrumban. Az intézmény életében egyedülálló, hogy Szabó József kőműves, hidegburkoló a fővárosban megrendezett 12. Szakma Sztár Fesztiválon az első helyen végzett.

– A napokban 2012 után először rendezték meg újra a Dürer-színpad elnevezésű eseményt a művelődési központban. Az iskola művészeti szemléjén az osztályok változatos műsorral lepték meg a közönséget, melyek közül a legkülönlegesebb a negyedik osztályosok kínai tanmeséje volt.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 12.

Témák: – Hatan kaptak elnöki elismerést az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából megrendezett …