2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Újra megrendezték a Dürer-színpadot

Telt ház fogadta a 2012 után idén újra megrendezett Dürer-színpad elnevezésű kulturális rendezvényt, melynek a művelődési központ adott otthont. Az eseményen a Dürer Albert Általános Iskola minden osztálya bemutathatta zenés-táncos produkcióját. Görgényi Ernő polgármester köszöntőbeszédében kiemelte, külön öröm az, hogy az intézmény hosszú idő után ismét életre hívta a programot, mely a gyerekek tehetségét, képességét szemlélteti.

Az eseményen a diákok néptánc előadásai mellett a hetvenes évek ABBA slágerei is felcsendültek, de a legkülönlegesebb produkció a negyedik osztályosok kínai tanmeséje, A Zhongshan hegység farkasa volt, mely a hálaadás fontosságáról mutatott példát a közönségnek. A farkast játszó Bíró Márton elárulta, hosszú felkészülési időszak előzte meg fellépésüket.

Zámori Ida igazgató elárulta, az esemény célja az, hogy bemutassák a családtagok számára, hogy hogyan is telnek a gyerekek mindennapjai, és hogy valóban milyen csodát képesek létrehozni. Hozzátette, ehhez a tanárok, diákok és a szülők komoly munkájára, együttműködésére volt szükség.

Az intézmény vezetése és nevelőtestülete reméli, hagyományt teremtenek a rendezvénnyel, hogy jövőre újra megrendezhessék.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …