2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 05. 23.

Témák:

– Részvételi rekordot döntött az immár ötödik alkalommal megrendezett sérült fiatalok megyei találkozója. Az eseményen elhangzott, a fogyatékkal élők megítélésével kapcsolatban elsősorban a fejekben kell változást elérni.

– Az ápolók nemzetközi napja alkalmából tartottak ünnepi ülést a Békés Megyei Központi Kórház békéscsabai tagintézményében. Az eseményen Baji Anna diplomás ápoló vette át az év szakdolgozójának járó elismerést.

– Naponta 1900 bűncselekményt követnek el Németországban a migrációs háttérrel bíró elkövetők – mondta Gyulán Georg Spöttle. A biztonságpolitikai szakértő kiemelte, a vasárnapi választás e témában is nagy súllyal bír.

– Egyenlő munkáért járjon egyenlő bér – hangsúlyozta Gyulán Sneider Tamás, a Jobbik elnöke. A politikus kiemelte, a bérunióval kapcsolatos programpontjuk megoldaná az elvándorlás kérdését.

– Több mint 70 diák alkotásait állították ki a művelődési központban. A művészeti iskola tanulóinak egész éves munkájából nem csak klasszikus rajzokat, festményeket, hanem kerámiákat, tűzzománcokat, valamint papírsárkányokat is bemutattak.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …