2024. április 19., péntek
FONTOS

Fél évszázados pályafutásáról beszélt Balog Miklós, a Royal Nyomda tulajdonosa

A Royal Nyomda üzemében zajló munkafolyamatot Balog Miklós ügyvezető tulajdonos mutatta be Kézjegy című műsorunkban.

Az üzemlátogatás során az 1965-ben, Lipcsében diplomát szerzett igazgató saját pályafutásáról is beszélt. 1960-ban tanulóként már a Kner Nyomdában dolgozott, 1980-tól vezérigazgató helyettes, később, 1989-től vezérigazgatóként látta el feladatait a békéscsabai üzemben.

Amikor a Kner Nyomdánál tulajdonosváltás történt, Balog Miklós akkor határozta el, hogy a piaci körülmények vizsgálata után saját céget alapít. 2001-ben 4 emberrel indult vállalkozása, mára már 10-en dolgoznak Gyulán, egy volt bútorgyár épületében kialakított üzemben. Az évek során folyamatos fejlődésen ment keresztül a cég, s bár az állomány cserélődött, Purcsi Éva, a cég titkárságvezetője már huszonéves kora óta együtt dolgozik Balog Miklós igazgatóval.

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara legutóbbi küldöttgyűlésén elismeréseket adtak át, ahol a Balog Miklós által vezetett Royal Nyomda nyerte el az Év Ipari Vállalkozása díjat.

Kézjegy című műsorunkban a gyulai öntapadó címkéket gyártó üzem mellett megismerhetik tulajdonosát és több, mint 50 éves pályafutását.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …