2024. március 29., péntek
FONTOS

Az 500 ezredik ügyfelet köszöntötték a békéscsabai Kormányablakban

Az 500 ezredik ügyfelet köszöntötték csütörtök délelőtt a békéscsabai Kormányablakban. Szepessy Tamás, a területi közigazgatás működtetéséért felelős helyettes államtitkár emléklapot, Gulyás György hivatalvezető csomagot, Herczeg Tamás országgyűlési képviselő és Takács Árpád kormánymegbízott pedig virágot adott át Váradi Anettnek, aki GYES-t ment igényelni a Kormányablakba.

Takács Árpád kiemelte, az 5 éve átadott Kormányablak ügyfeleinek száma mérföldkőhöz ért. Itt évente 90-100 ezer ember fordul meg.

Herczeg Tamás hangsúlyozta, a Kormányablakban dolgozók emberközeli, barátságos közeget próbálnak kialakítani az ügyfelekkel. Az ügyintézők a 20 kialakított munkaállomáson naponta több, mint 500 ügyfelet fogadnak. Hozzátette, szeptemberben egy új Kormányablakot nyitnak a békéscsabai vasútállomáson.

Szepessy Tamás hangsúlyozta, európai szinten kiemelkedő munkát végeznek a Kormányablakokban. Ez a helyszín teremti meg a legközvetlenebb kapcsolatot a kormányzat és az állampolgárok között.

Az eseményen elhangzott, Békéscsabán három ingatlant, emellett a mezőkovácsházi, a szeghalmi, valamint a békési járási hivatal épületét újítják fel.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …