2023. november 28., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 06. 14.

Témák:

– Az ünnepi könyvhét egy egyedülálló magyar kulturális rendezvénysorozat, idén pedig 90. alkalommal rendezik meg országszerte. Gyulán, a Kossuth téren Ferdinandy György József Attila-díjas író nyitotta meg a programsorozatot.

– Javában zajlik a járdaépítés a Halácsy utcától a Csókos útig tartó, több mint egy kilométeres szakaszon. A 36 és félmillió forintos beruházás várhatóan a nyár végéig fejeződik be.

– Csütörtökön tartottak fórumot a LEADER program pályázatnyerteseinek a művelődési központban. Az eseményen a kormányhivatal munkatársai tájékoztatták a megjelenteket arról, hogyan valósítsák meg a projekteket, és milyen módon vehetik igénybe a támogatást a vidék gazdasági fejlesztésének érdekében.

– Megérkezett a Gyulai Közüzemi Kft új munkagépe, egy télen-nyáron bevethető kistraktor. A járműtől azt várják, hogy segít orvosolni a munkaerő hiányát.

– A 2018/19-es tanév végén is díjazták a kiváló sportolókat. A Vigadóban rendezett ünnepségen azokat a diákokat köszöntötték, akik kitűnő sportolói eredmények mellett jó tanulmányi eredményeket is fel tudnak mutatni.

– Két nappal eltolták a Béke sugárúti csomópont lezárását – tájékoztatott a városháza.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2023. 11. 22.

Témák: – Januártól változik a felsőoktatási intézmények felvételi rendszere. Az egységes szabályozás helyett 2024-től az …