2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Kiváló sportolókat díjaztak a Vigadóban

Csütörtök délelőtt tartották meg a Vigadóban a tanév végi “jó tanuló, jó sportoló” díjátadót. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester köszöntötte a fiatal tehetségeket. Beszédében kiemelte, hogy a jelenlévő gyerekek azért is érdemelnek kitüntetett figyelmet, mivel a tanulás mellett a sportra is minőségi időt tudnak szánni, amiben ráadásul szép sikereket érnek el. Papp Viktória a Karácsonyi János Iskola diákja ebben az évben a Duatlon Országos Diákolimpián 4. helyezést ért el csapatával.

A gyulai Román Gimnázium csapata a 2018-19-es tanév Úszó Országos Diákolimpián, Győrben 6. helyezést ért el 4×50 méteres férfi gyors váltóban. A csapat tagja volt Nyári Bence is.

A városban már hosszú évek óta hagyomány, hogy külön elismerik azokat a diákokat, akik jó tanulmányi eredményeik mellett sportból is kiválóak, a versenyeken pedig öregbítik iskolájuk és a város hírnevét is.

A díjátadón a város általános és középiskolás tanulóit köszöntötték, akik a polgármesteri dicséret mellett, serlegekkel, érmekkel és emléktárgyakkal térhettek haza.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …