2024. április 19., péntek
FONTOS

Három napig a filmeké lesz a főszerep Gyulán

A Romantikus Filmnapokat megelőzően a Romis Mozi ingyenes filmmaratont rendez csütörtökön az Erkel Ferenc Művelődési Központ Bánk Bán termében. Az érdeklődők itt először Gyulán tekinthetik meg magyar szinkronnal az Escort című filmet, valamint az Oscar-díjas Cuba Gooding Jr. főszereplésével a Kidobót.

A pénteki megnyitót megelőzően levetítik a Nevem:Thomas című olasz filmet Terence Hill főszereplésével. Ezen a napon három, premier előtti vetítés rendeznek. A Gyulai kolbász történetét bemutató Hungarikumok nyomában első részét, a Katapult című kisfilmet, valamint a Víz és cukor című filmet.

A szervezők a szombati napon a gyerekeknek szeretnének kedvezni, de emellett Kaszkadőrnek születtem címmel Piroch Gábor kaszkadőr és csapata látványos műsorral, előadással, valamint könyvbemutatóval érkezik a gyulai közönség szórakoztatására. Varga Ádám a sajtótájékoztatón kiemelte, a jövőben egy olyan gasztrovígjátékot szeretnének forgatni Sülve-főve címmel Gyulán, melyet a helyiek közreműködésével szeretnének elkészíteni.

Nézze meg ezt is:

Krusovszky Dénes mutatta be legújabb regényét a gyulai könyvtárban

  “Az összeomlás előtt?” címmel rendeztek író-olvasó találkozót a városi könyvtárban. Ez alkalommal Krusovszky Dénes, …