2021. február 28., vasárnap
FONTOS

Három napig a filmeké lesz a főszerep Gyulán

A Romantikus Filmnapokat megelőzően a Romis Mozi ingyenes filmmaratont rendez csütörtökön az Erkel Ferenc Művelődési Központ Bánk Bán termében. Az érdeklődők itt először Gyulán tekinthetik meg magyar szinkronnal az Escort című filmet, valamint az Oscar-díjas Cuba Gooding Jr. főszereplésével a Kidobót.

A pénteki megnyitót megelőzően levetítik a Nevem:Thomas című olasz filmet Terence Hill főszereplésével. Ezen a napon három, premier előtti vetítés rendeznek. A Gyulai kolbász történetét bemutató Hungarikumok nyomában első részét, a Katapult című kisfilmet, valamint a Víz és cukor című filmet.

A szervezők a szombati napon a gyerekeknek szeretnének kedvezni, de emellett Kaszkadőrnek születtem címmel Piroch Gábor kaszkadőr és csapata látványos műsorral, előadással, valamint könyvbemutatóval érkezik a gyulai közönség szórakoztatására. Varga Ádám a sajtótájékoztatón kiemelte, a jövőben egy olyan gasztrovígjátékot szeretnének forgatni Sülve-főve címmel Gyulán, melyet a helyiek közreműködésével szeretnének elkészíteni.

Nézze meg ezt is:

Szűk körben emlékeztek a kommunizmus áldozataira Gyulán

  A videó elején látható felvételek éppen egy éve készültek a Béke sugárúton, ekkor még …