2021. február 26., péntek
FONTOS

Közel háromszázan vettek részt az Idősek juniálisán

Gulyáslevest kellett főznie annak a tizenöt csapatnak csütörtök délelőtt, melyek a kistérség valamennyi településéről érkezve vállalták a megmérettetést az Idősek juniálisa elnevezésű eseményen.

A juniálison számos szórakoztató programmal várták az időseket, de a fő esemény a főzőverseny volt. Akadt olyan csapat, mely azt is felkutatta, mikori az első ismert olyan recept, mely már a ma ismert gulyáslevest írja le. Ők ehhez választották a dekorációt is.

A juniális jó alkalom arra, hogy a különböző, egymástól távolabb működő telephelyek klubjaiba járó idősek találkozzanak egymással.

Négy éve öt milliós eszközbeszerzést valósítottak meg az idősklubok számára, hogy minél többen vegyék igénybe a szolgáltatásokat. Mindez azt a célt szolgálta, hogy minél több, a közösséget összetartó programot szervezzenek. Az eseményt megnyitó Alt Norbert alpolgármester elmondta, a város fontos célja, hogy erősítse ezeket a közösségeket.

Nézze meg ezt is:

Pénteken is kedvezőtlen adatok születtek, 82 új fertőzött Békésben

13153-ról pénteken 13235-re emelkedett az új koronavírus fertőzöttek tavaly március óta nyilvántartott száma Békés megyében. …