2021. február 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 06. 26.

Témák:

– 196 napelemmodulból álló rendszert adtak át a gyulai polgármesteri hivatal udvarán. A beruházás segítségével csökkentik a városüzemeltetési költségeket, illetve a rezsiköltségeket az épületekben.

– Mintegy kétmillió forintból oldották meg a Máriafalvi-csatornánál jelentkező problémákat – számolt be az elmúlt időszak eseményeiről Alt Norbert önkormányzati képviselő. A területet most rendbe tették, egyben bíznak benne, senki sem hordja majd oda a szemetet.

– A napokban ünneplik 30. évfordulóját annak, hogy Gyula egyik legjelentősebb történelmi épülete, a Ladics-ház múzeum lett. A XIX. század elején épült polgári ház számtalan kulturális értéket őrzött meg az utókornak. A 30. évforduló apropóján egy héten keresztül rendhagyó programokkal várják az érdeklődőket.

– A Gyulai Várszínház június 26 és 27-én rendezi meg a Weöres Sándor Napokat. Az esemény szerdán egy irodalmi konferenciával vette kezdetét. Csütörtökön a modern előadások kedvelői 18 órától Az éjszaka csodáit, 21 órától pedig a Psychét láthatják Vidnyánszky Attila rendezésében.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021. 02. 22.

Témák: – Hétfőn három helyszínen folytatódtak, majd le is zárultak a Magyar Parasport Napjának gyulai …