2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Azerbajdzsánban képviseli hazánkat Veres Laura gyulai úszó

Július 21-e és 27-e között, 3 hét múlva Bakuban képviseli hazánkat Veres Laura gyulai úszó. Az Azerbajdzsánban megrendezendő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon a fiatal tehetség egyéni számban 100 méter gyorson, a 4×100-as női gyorsváltóban, a 4×100-as női vegyesváltóban, valamint a 4×100-as mixváltóban indul. A gyulai versenyzőnek az elmúlt időszakban kellett kvalifikálnia magát időeredményeivel.

Tóth András edző kiemelte, az elkövetkezendő három hétben mindent megtesznek annak érdekében, hogy Laura minél jobban tudjon teljesíteni a világversenyen.

Kónya István alpolgármester hangsúlyozta, fontos a város számára az iskolai úszás oktatás, valamint az utánpótlás-nevelés. Hozzátette, reméli, hogy Veres Laura egyre több tehetséges fiatal példaképévé válhat.

Elhangzott, a Gyulai Várfürdőnek szívügye az úszás oktatás fejlesztése. Pót szülőként minden feltételt próbálnak biztosítani ahhoz, hogy a gyerekek eredményesek legyenek a versenyeken.

Az eseményen elhangzott, hogyha nagyon jól sikerül a jövő évi felkészülés Veres Laura számára, akkor minden esély megvan arra, hogy az ifjúsági Európa-bajnokságra kijut és tovább öregbítheti Gyula hírnevét.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …