2021. március 3., szerda
FONTOS

Ifjúsági magyar bajnoki címet szerzett Taután Dominik súlylökő

Ifjúsági magyar bajnoki címmel tért haza Taután Dominik a nemrég Miskolcon megrendezett Magyarország Ifjúsági Atlétikai Bajnokságról. A fiatal súlylökő 17.53 méteres eredményével utasította maga mögé a 13 fős mezőnyt, amivel beállította az új Erkel-csúcsot és a városi rekordot.

Annus Andor, Taután Dominik edzője elmondta, a dobás pillanatában figyelemmel kísérte tanítványát, és időről időre kijavította a hibákat. A fiatal sportoló már az első körben egyéni csúcsot dobott, akiről edzője hangsúlyozta, mindent elkövetett az edzéseken, hogy jól teljesítsen a megmérettetésen.

A Gyulasport atlétika szakosztályának versenyzői közül Herdeló Gergő 400 méteres síkfutásban indult, melyet új egyéni csúccsal zárt. Papp Máté 800, valamint 1500 méteren mérettette meg magát.

Az atléták hétről hétre kemény munkát végeznek edzőjükkel azért, hogy rangos versenyeken gazdagítsák Gyula hírnevét. A versenyzők kiemelték, az edzők áldozatos munkája tette lehetővé számukra azt, hogy minden biztosítva legyen számukra a megfelelő versenyállapothoz.

Nézze meg ezt is:

54 új fertőzött Békés megyében

A keddi 13 461-ről szerdán 13 515-re emelkedett az új koronavírus fertőzöttek tavaly március óta …