2024. március 29., péntek
FONTOS

Négy baleset történt a megyében

Békés megyében, 2019. július 6-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Kétegyházán, a Rákóczi utca és a Márki Sándor utca kereszteződésében, 8 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget és elütött egy kerékpáros nőt, aki elesett és súlyosan megsérült.

Csabacsűd külterületén, a 44-es számú főút melletti kerékpárúton, 15 óra 45 perc körül összeütközött két kerékpáros. A mentők az egyik biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Sarkadkeresztúron, a Rákóczi úti kerékpárúton, 19 óra előtt néhány perccel egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi letért az útról és egy kerítésnek, majd egy kerékpáros férfinak is nekihajtott. Mindkét férfi, akiknél felmerül az ittasság gyanúja, könnyebben megsérült.

Dombegyház külterületén, 21 óra 15 perc körül egy személyautó hátulról nekiütközött egy kerékpárral közlekedő férfinak. A balesetben a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen, 2019. július 6-án 14 óra 30 perc körül belépésre jelentkezett személygépkocsival egy amerikai állampolgárságú férfi. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy az 53 éves férfi guineai vezetői engedélye hamis. A járművezetőt ezért előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás gyanúja miatt kihallgatták.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …