2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 07. 10.

Témák:

– Görgényi Ernőt jelöli polgármesternek a Fidesz – jelentették be kedd délután, a gyulai várkertben. A képviselők között is csak egy változás van, Galbács Mihály helyett a hármas körzetben Veres András jelölését támogatja a párt.

– Lengyel és cseh vendégek is feltűntek Gyulán – ez a közelmúlt legérdekesebb turisztikai fejleménye. Az előszezon alapján a nyár is jónak ígérkezik, várhatóan a korábbi évek trendje érvényesül idén is – mondta Jónás Balázs, a gyulai Tourinform Iroda vezetője a 3Témában.

– Elismerő oklevéllel tüntette ki Görgényi Ernő polgármestert a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány. A szervezet a továbbiakban is számít a támogatásra, hiszen a márciusban szolgálatba állított mentőautó fenntartása jelentős költséggel jár.

– A Calliope Színjátszó Kör az utcai előadásformát választva a “Se asszony, se posztó” című produkcióját adta elő a gyulai Világóránál. A társulat középiskolás csoportjának előadását először még tavaly mutatták be a Végvári napokon, az idei nyári szezonban pedig több alkalommal is látható lesz a város különböző helyszínein.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …