2020. augusztus 4., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 07. 11.

Témák:

– Nyolc hivatásos és ugyanennyi önkéntes tűzoltót ismertek el Békéscsabán a június 27-én, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében keletkezett viharkárok felszámolása érdekében végzett munkájukért. A kitüntetettek között négy gyulai hivatásos tűzoltó is helyet kapott, akik tartalék gépjármű-fecskendőjüket is bevetették a kárelhárítás során.

– 7,5 millió forintból újul meg a Ferencesek terén vezető út töredezett része, emellett két szomszédos utcában is fejlesztéseket hajtanak végre – várhatóan szeptember elején. A Szőlős utcában a járdalapokat cserélik ki, a Bárány utcában pedig csapadékvíz-elvezető rendszert építenek ki.

– Újabb nemzetközi fesztiválon vett részt a gyulai Harruckern néptáncegyüttes. A németországi rendezvényre 4 kontinensről összesen 17 csoport érkezett.

– Második felkészülési meccsét játszotta az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A csapat szerda este Gyulán fogadta a harmadik vonal élcsapataihoz tartozó Füzesgyarmatot.

– Két napon át látnak el közös járőrszolgálatot aradi és gyulai rendőrök a fürdővárosban.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2020. 07. 16.

Témák: – „Gyula Városért” kitüntetésben részesült a kistérségi szociális intézmény gyulai kollektívája. Az elismerést július …