2024. március 19., kedd
FONTOS

Magyar és román rendőrök járőröznek Gyulán

Két napon át látnak el közös közlekedésrendészeti járőrszolgálatot az Arad Megyei Rendőr-főfelügyelőség és a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei Gyulán.

Magyar és Arad megyéből érkezett román rendőrök közösen teljesítenek közlekedésrendészeti járőrszolgálatot 2019. július 11-én és 12-én Gyulán. Az ellenőrzés célja elsősorban a nem kellően kipihent állapotban vezetők és a nemzetközi forgalomban közlekedő, rossz műszaki állapotú járművek forgalomból való kiszűrése. Emellett a rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak a passzív biztonsági eszközök használatára, a személy- és áruszállítási szabályok betartására, az okmányok, engedélyek meglétére, érvényességére, valamint ittasság ellenőrzést és sebességmérést is végeznek.

A magyar–román együttműködés keretében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és az Arad Megyei Rendőr-főfelügyelőség rendszeresen szervez közös közlekedésrendészeti járőrszolgálatot. Ennek keretében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei is részt vesznek a határ túloldalán szervezett járőrszolgálatban.

Nézze meg ezt is:

A passzív biztonsági eszközöket ellenőrzik a rendőrök

Kedd délelőtt, a Karácsonyi János utcában készültek ezek a felvételek. A Gyulai Rendőrkapitányság munkatársai a …