2021. március 4., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 07. 12.

Témák:

– Városszerte a legnagyobb, 90 m2 alapterületű fitneszparkot létesítenek az észak-törökzugi Wesselényi-tónál. Az 5,5 millió forintos beruházásnak köszönhetően augusztusban tizenkétféle saját testsúlyos gyakorlatot végezhetnek a mozogni vágyók.

– Kisebb munkák még vannak hátra, de megkezdődött a gyulai elkerülő út érintett szakaszának műszaki átadás-átvételi eljárása.

– Hamarosan új árokrendszert építenek ki Gyulán, a Rákóczi utcában. A beruházás során összesen 721 méternyi nyílt árok épül 30 beton áteresszel.

– Tizennyolc normál méretű- és egy mozgáskorlátozott parkoló készült el a közelmúltban az ötös iskola és a Törökzugi óvoda mellett. A körzetben augusztusban egy újabb beruházás valósulhat meg, a Budapest körút 48 és 49 szám közötti tömböknél ugyanis egy közel 300 méter hosszú járdaszakaszt újítanak fel.

– Shakespeare Vízkereszt, vagy amit akartok című darabját mutatta be Gyulán az orosz U Moszta társulat. Ők az előadásokra rendszerint úgy hangolódnak, hogy jelmezben, díszlettel és énekelve járják be a várost, Gyulán sem történt ez másképp.

– Pez cukorka tartókból álló kiállítással nyílt meg a napokban az új tárlat a békéscsabai Turisztikai Főpályaudvaron. A kecskeméti Szalontai család egyszer már letette névjegyét a megyeszékhelyen, akkor a Kinder tojásokból álló tárlatot hozták el az itteni érdeklődőknek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021. 02. 26.