2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Érd 2-3

A Füzesgyarmat után újabb NB III-as együttest fogadott szombaton, Gyulán a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A zöld szerelésben pályára lépő Érd legutóbb a Nyugati csoport második helyén végzett.

Sokáig kiegyenlített játék folyt a pályán, igazán nagy helyzetet egyik csapat sem alakított ki. A 25. percben Germán labdája után Sóron még lőtt fölé, majd Germán fejese kerülte el az érdi kaput. Fél óra játék után megszületett az első gól, Szabó Péter szöglete után Sóron szerezte meg a vezetést.

A második félidőre sort cserélt a Szeged. Az 56. percben BAlogh lépett ki egyedül, de kissé kisodródva lőtt, így az érdiek kapusa hárítani tudott.

A 70. percben némileg váratlanul egyenlített az Érd, Pál beadására Mojzer jól érkezett. Egy perc múlva újra a Szegednél volt az előny, Erdei mintegy 19 méterről ragasztott nagy gólt a kapuba.

A meccs hajrája viszont a vendégeké volt, a 83. percben egy gyors kontra végén gurítottak a kapuba, majd két perc múlva Mojzer ívelt távolról a szegei kapuba, így az érdiek 3-2-re nyertek.

Az NB II-re készülő Szeged-Csanád Grosics Akadémia a következő napokban Balmazújvárosra látogat, majd a Poli Temesvár és a Szentmárton együttesét fogadja a rajt előtt.

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …