2019. november 21., csütörtök
FONTOS

Bemutatta polgármester- és képviselőjelöltjeit a Gyulai Városbarátok Köre

A szervezet önállóan indul az őszi önkormányzati választás során, önálló jelöltekkel.

A 10 körzetben több régóta ismert személy is indul a választáson, de új képviselőjelölteket is bemutattak a szerda délutáni sajtótájékoztatón. A kettes választókerületben Rácz Attila, a hármasban Dinya Imre, négyesben Székely Árpád, ötösben Vigné Fábián Diána, a hatosban Debreczeni László, hetesben Fáskerti György, nyolcasban Szalai György, kilencesben Metz János és a tízes választókörzetben Balogh József indul a képviselői mandátumért.

A Városbarátok Köre elnöksége polgármesterjelöltjét, egyben az 1-es számú választókerület képviselőjelöltjét is bemutatta Durkó Károly személyében, aki 2006 óta a szervezet elnöke, egyben önkormányzati képviselője.

A civil szervezet tagjai elmondták, hogy minden olyan javaslatot elfogadnak, amely a város érdekeit képviselik, ezzel kapcsolatban pedig örömmel fogadják a lakosság véleményét. A Városbarátok Köre eddigi tevékenységeit továbbra is politika mentesen szeretné végezni.

Nézze meg ezt is:

16 tagú delegáció képviseli Békés megyét Pekingben

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter nemrég Pekingben járt, ahol újabb együttműködési megállapodásokat írt alá. …