2021. február 28., vasárnap
FONTOS

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Poli Temesvár 0-0

A Poli Temesvárt fogadta szerdán a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. Az egyenlőre még Gyulán pályára lépő hazai csapat, a bajnoki rajtot megelőző utolsó előtti felkészülési mérkőzésén a román másodosztályban szereplő klubot fogadta.

A sípszót követően hamar egymásnak feszült a két csapat. A hetedik percben egy vendég támadás után hagyta el a pályát a labda. Tíz perc játékot követően a szegedi  játékosok közül többen is próbálkoztak, de mentett a temesvári védelem. A 25. minutumban egy vendég szabadrúgás szállt a kapu fölé. Nem sokkal később ismét a Temesvár helyezte nyomás alá a Szegedet, de végül pontatlannak bizonyult a lövés. A 40. percben a másik oldalon Germán szabadrúgása akadt meg a sorfalban.

A csapatok 0-0-ás döntetlennel fordultak a második játékrészre, ami néhol már nem egy barátságos, felkészülési mérkőzésnek, hanem tétre menő bajnokira hasonlított. Az 56. percben egy távoli lövéssel próbálkozott a Szeged. Nem sokkal később ismét a hazaiak próbálkoztak, de tisztázott a vendég védelem. Egy óra játékot követően Germán lövése bizonyult magasnak, nem sokkal később pedig ismét ő próbálkozott bevenni a temesvári kaput. A 74. percben Coada lövését tolta a kapu mellé Takács. Négy minutummal később pedig Axente lövése ment el keresztben a kapu előtt nem sokkal. A 80. percben Manea lövését hárította Takács.

Az NB II-re készülő Szeged-Csanád Grosics Akadémia a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését július 28-án, vasárnap az Eger ellen játssza.

 

Nézze meg ezt is:

Apor Vilmosról emlékeztek meg a róla elnevezett gyulai óvodában

Az egykori gyulai plébánosról, Apor Vilmosról emlékeztek meg Gyulán, a róla elnevezett, Boldog Apor Vilmos …