2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 07. 31.

Témák:

– Békés megyében is elindult a munkaerőpiaci reformprogram – jelentette be a napokban rendezett sajtótájékoztatón Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkár. A projekt során szakmai szűréseket végeznek, ezeken pedig személyre szabottan segítenek a munkavállalóknak abban, hogy el tudjanak helyezkedni a versenyszférában.

– Családi találkozót rendeztek Gyulán, melyre összesen hat országból érkeztek Weisz Mór leszármazottai. Az egykori harisnyagyár alapítójának dédunokája, Ted Popper az elmúlt években kezdte el felkeresni rokonságát. Weisz Mór halálának 100. évfordulója alkalmából egy emléktáblát is átadtak.

– Vasárnap még Gyulán kezdi meg az NB II-es bajnokságot a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A gárda az elmúlt időszakban több edzőmérkőzést játszott, legutóbb például az Eger ellen 12-0-ra nyert. Korábban az Érd együttesét fogadták.

– Pókok, rovarok, valamint preparált egyedek tárlata várta az érdeklődőket Gyulán. A több, mint 20 éve tartó, folyamatosan bővülő vándorkiállításon különféle sáskákkal, tarantulákkal, valamint madárpókokkal lehetett közelről megismerkedni.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …