2020. augusztus 13., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 08. 05.

Témák:

– “Azért, hogy ma ilyen életet élhessünk, sokaknak sokat kellett szenvedni” – hangzott el a málenkij robotból hazatérők megemlékezésén. A Gyuláról kitelepített 550 fiatal közül heten még ma is életben vannak, közülük hárman jelenlétükkel is megtisztelték az eseményt.

– Új trafóház felel az észak-törökzugi lakosság áramellátásáért, melyet az elmúlt napokban adtak át a Pósteleki utcában. A korábbi szabadvezetékes transzformátor már hosszú idő óta cserére szorult, a lakosság 10 éve várt az új, zárt trafóházra.

– 49 felújított első világháborús hadisírt adtak át a Kosztolányi utcában. Az egykor elhagyatott állapotban talált temetőt a Honvédelmi Minisztérium pályázatának köszönhetően újította fel a gyulai önkormányzat.

– Egy év kihagyás után újra NB II-es labdarúgó mérkőzést játszottak Gyulán. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia vasárnap este a Budafokot fogadta.

– A szállítóleveleken szereplő értékeknek majdnem a duplája volt a tényleges súlya annak a két kamionnak, amelyeket Békéscsaba határában ellenőriztek a rendőrök. Az egyik sofőr ráadásul nem a saját vezetői kártyájával vezetett.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2020. 08. 07.

Témák: – A közelmúltban leplezték le és áldották meg Stéberl András egész alakos szobrát az …