2019. augusztus 22., csütörtök
FONTOS

Híradó 2019.08.07.

Témák:

– Sok, még felfedezetlen lehetőséget tartogat Gyula külterülete turisztikai szempontból. A napokban egy tanácskozáson éppen ezeket a lehetőségeket vették számba, a konferencia célja az volt, hogy az érintettek gondolják át, hogyan lehet még erősebbé tenni a Dél-Alföld turisztikai központjának programkínálatát.

– Ha az anyagi lehetőségeket tekintve nem is versenyezhet az ország nagyobb létesítményeivel a gyulai Grosics Akadémia, a szakmai színvonal tekintetében viszont a jobbak közé tartozik. Halász László szakmai vezető a 3Témában arról is beszélt, hogyan alakulhat a jövőben a szegedi és a gyulai telephely kapcsolata.

– Rendőrség, sütöde, bisztró, kocsma. Az előbb említett létesítmények mellett szinte minden olyan munkaterület megjelent a Hetedhét Játékváros táborában, amely egy település működéséhez elengedhetetlen. A Lila iskolában rendezett kéthetes táborba idén 240 gyermek látogatott el.

– A Gyulai Várszínház 56. évada lassan a végéhez közeledik. Augusztus 13-ig azonban összesen öt zenés előadással, köztük mesejátékkal, musicallel és több hangversennyel várnak minden korosztályt.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2019. 08. 14.

Témák: – Újabb két kiadvánnyal segíti a fogyasztók tájékoztatását a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal. …