2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 08. 09.

Témák:

– Az utolsó simítások vannak hátra a Szent Miklós parkban, a beruházás lényegében befejeződött. A 253 milliós projekt révén az Almásy kastélytól a Kossuth térig sikerült korszerűsíteni a belváros legfontosabb területeit.

– Záró előadásához érkezett az Erdélyi Hét a gyulai Várszínházban. Szerda este a Kolozsvári Állami Magyar Színház színészei tipikus családi problémákat tártak fel a színpadon a “Homemade” című előadásban. A tanulságos történetek mellett természetesen a szórakozásé volt a főszerep.

– A Corous Quartet és Szokolay Dongó Balázs koncertje, valamint a Kolozsvári Magyar Opera művészeinek koncertje várja az érdeklődőket a Kastély Zenei Napokon. Az idei esemény helyszínét ismét egy unikális környezet, az Almásy-kastély parkja biztosítja.

– A fiatalságát idézte a régi, kezébe akadó üveg – mondta a békéscsabai Turisztikai Főpályaudvaron nyílt kiállítás megnyitóján a kétegyházi Virók András. A gyűjtő révén az elmúlt évtizedek jellegzetes palackjait nézhetik meg a látogatók a csatos Bambitól a régi gyomorkeserűig.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …