2024. március 29., péntek
FONTOS

Nemzetközi tornával segítette a felkészülést a Grosics

U 14-es és U 15-ös korosztályú csapatok vettek részt a napokban megrendezett Szeged Grosics Labdarúgó Tornán.

Az esemény a Grosics Akadémia saját rendezésű eseménye, amely a szezon előtti felkészülésben segítette a grosicsos, illetve a partneregyesületi labdarúgókat. Halász László, a klub szakmai vezetője elmondta, a gyerekeknek olyan légkört szerettek volna teremteni ezzel a tornával, hogy a felkészülés egy fokkal komolyabb hangvételű legyen egy úgynevezett edzőmérkőzésnél.

A tornán összesen hat csapat vett részt, a Grosics Akadémia gyulai csapata, valamint a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, a határon túlról pedig négy klub érkezett. A rendező egyesület két gárdája egyaránt az NB II-es bajnokságra készül.

A Romániában játszó csapatok mindannyian erősnek számító sorozatban szerepelnek, ez hazai viszonylatban a kiemelt NB II-t jelentené az adott korosztályban. Ebből kifolyólag szoros mérkőzések zajlottak a tornán, a vendég vezetőedzők is elégedetten értékelték a mérkőzéseket.

A csapatok vezetői elmondták, a gyulai tornán kívül még több felkészülési mérkőzés is vár a csapatokra a bajnokság kezdete előtt.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …