2024. április 24., szerda
FONTOS

Idén újabb látogatottsági rekordot dönthet a Gyulai Várfürdő

Tavaly 630 ezer, rekord mennyiségű látogató érkezett a Gyulai Várfürdőbe. Ugyan még augusztus van, de az már most látszik, hogy a gyenge tavaszi időszakot követően erős nyári szezon következett.

Kun Miklós ügyvezető elárulta, az eddigi számok alapján a Gyulai Várfürdő teljesíteni fogja a tavalyi eredményeket, és akár újra rekordévet zárhat. Ehhez pedig nagyban hozzájárul az augusztus 17-e és 20-a közötti hosszú hétvége változatos programkínálata.

Ásós Géza, az ország első cigány vendéglőjének tulajdonosa idén április elsején nyitotta meg újabb éttermét a várfürdőben. Kiemelte, nagy népszerűségnek örvend étkezdéje.

A változatos ételkínálat mellett számtalan programot biztosítanak a Gyulai Várfürdőbe érkezőknek. Hiszen a jelen ingergazdag világában önmagában nem elegendő az, ha kinyitják a medencéket – fogalmazott Kun Miklós. Hiszen folyamatosan szükség van a zenére, az aktív pihenésre, melyet többek között a nappali diszkókkal és aquafitnesszel biztosítanak.

A hosszú hétvégén például öt DJ, közöttük Flower, vagyis Voksán Virág szórakoztatja majd a fürdőbe érkezőket. De a gyerekekre is gondoltak, hiszen Hevesi Imre és Pepe manó szórakoztatja őket. Valamint a különböző foglalkozásokon is részt vehetnek, mint amilyen a bábszínház vagy a Minimax családi hétvége, hogy a szülők is könnyebben kikapcsolódhassanak.

Augusztus 17-én, szombaton 10 és 17 óra között tart majd Nemere István rekordkísérlete. Az ország legtermékenyebb írója a 2018-ig megjelent 700 kötete közül ez alkalommal 250 különböző könyvét dedikálja majd a Gyulai Várfürdőben, mellyel világrekordot állíthat be.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …