2021. február 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 08. 21.

Témák:

– Új korszak kezdődik Gyula életében az Airbus beruházással – mondta a 3Témában Görgényi Ernő. A város polgármestere kiemelte, újra megjelenik a település életében a nagyrészt a rendszerváltás idején leépült ipari karakter, mely a mezőgazdaság és a turizmus mellett a harmadik tartópillérré léphet elő.

– Szent István király volt az, aki megteremtette közös keresztény értékrendünk máig szilárd alapjait – hangsúlyozta Görgényi Ernő polgármester augusztus 20-i ünnepi beszédében. Magyarország nemzeti ünnepén, kedd este a Gyulai Várkertben rendeztek programokat, a tószínpadon pedig a Kormorán együttes szórakoztatta a közönséget.

– Újkígyós díszpolgára lett Takács Árpád. A Békés Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottját az Újkígyósi Városnapok augusztus 20-i ünnepségén tüntették ki.

– Hamarosan három olyan új kötetet mutatnak be a gyulai könyvtárban, melyek mindegyike helyi kötődésű. A bibliotéka jelenleg leltár miatt zárva tart, a szeptemberi nyitásig az intézmény munkatársai közel 114 ezer tételt vizsgálnak át.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021. 02. 22.

Témák: – Hétfőn három helyszínen folytatódtak, majd le is zárultak a Magyar Parasport Napjának gyulai …