2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 08. 23.

Témák:

– Több mint, 77 millió forint értékben újították fel a Gyulai Tankerületi Központ főépületét. A beruházás egyik legfontosabb célja a létesítmény fenntartási költségének a csökkentése volt. Ennek megfelelően teljes energetikai korszerűsítésen esett át az épület, és napkollektorokat is felszereltek.

– Galbács Mihályt jelöli polgármesternek a Kossuth Körök Gyulán. Mindezt Csóka-Szűcs János, a szervezet helyi koordinátora jelentette be péntek délelőtt. Elhangzott, a Jobbikkal és a Gyulai Városbarátok Körével nem lesz választási megállapodás, de a DK-val és az MSZP-vel még zajlanak a tárgyalások az együttműködésről.

– Gólyalábasok, vásári komédiások és számos tértáncos produkció színesítette a 25. alkalommal megrendezett Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválját. Ebben az évben nyolc hazai és ugyanennyi külföldi csoport mutatta be hagyományait Gyula közösségi terein.

– Jelentős adományt kapott a napokban a gyulai könyvtár. A tavaly év végén elhunyt Fodor Lajos könyveit özvegye ajánlotta fel.

– A gyulai idős klubok csapatai mérték össze tudásukat activityban a Béke téri központban. A program fontos célja volt, hogy erősítsék az érintettek közösségi kapcsolatait.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …