2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 08. 26.

Témák:

– A hétvégén újra megrendezték Gyulán a Kastély zenei Napokat. A különleges élményt kínáló programsorozat az elmúlt években igazi hagyománnyá nemesedett.

– Pénteken és hétfőn is közleményben reagált a Fidesz helyi szervezete a közélet eseményeire. Pénteken az Alt Norbert helyi elnök által jegyzet írás arra hívta fel a figyelmet, hogy a Kossuth Körök támogatásával polgármesteri ambíciókat ápoló Galbács Mihály nem a Fidesz tagja. Hétfőn azt jelentették be, hogy a polgármester és képviselő jelöltek összegyűjtötték a szükséges számú ajánlást, így indulhatnak az októberi választáson.

– Különleges koncertre készül a gyulai Erkel kórus. Hamarosan térségünkbe látogat ugyanis a Stuttgart melletti Ludwigsburg szimfonikus zenekara.

– Jó formába lendül a Siófok, mely legutóbb az addig veretlen ETO együttesét győzte le, és vasárnap este, Gyulán is esélyesként léphetett pályára. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia utolsó előtti fürdővárosi találkozóján szintén a három pontért indult harcba.

– Harmadik éve rendezik meg a gyerekek számára a suli indító bulit, melynek célja, hogy vidáman induljon a tanév. Augusztus 31-én ismét a Gyulai Várnál várják az érdeklődőket, ahol a ,,Vegyél eggyel többet” jótékony adománygyűjtésen összegyűlt tanszereket is átadják a rászoruló gyulai fiataloknak.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 15.

Témák: – Péntek késő délután, a Százéves cukrászda udvarán tartott programismertető fórumon jelentette be Görgényi …