2024. április 19., péntek
FONTOS

Csepreghy Tímea is átvehette a Libor János-díjat

Június 28-án főorvosi kinevezést és Libor János-díjakat adtak át a Vigadóban rendezett Semmelweis napon.

A gyulai képviselő-testület ezekkel a díjakkal ismeri el immár második éve az alapellátás területén dolgozó, kiemelkedő teljesítményt nyújtó orvosokat, illetve szakdolgozókat. 2019-ben Libor János díjban Balogh Lászlóné fogászati asszisztens, Seres Ferencé házi betegápoló, illetve Csepreghy Tímea fogszakorvos részesült.

Csepreghy Tímea a napokban vehette át kitüntetését, ő a korábbi Semmelweis napon elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni. A doktornő gyulai kötődése még 2003-ban kezdődött, ekkor kezdett rezidensként dolgozni és a szakvizsga megszerzését követően 2006-ban át is vette az 5. számú fogorvosi körzet működtetését. Bár körzetéhez csak felnőttek tartoznak, magánpraxisában gyermekeket is fogad.

Csepreghy Tímea szakvizsgája megszerzése óta 40 továbbképzésen vett részt, a Libor János-díjjal a fogorvosnő felkészültségét is elismerték.

A doktornő még hozzátette, nagy figyelmet fordít rendelőjében a korszerű műszerezettség fenntartására, amely reményei szerint páciensei komfortérzetét is növeli.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 15.

Témák: – Péntek késő délután, a Százéves cukrászda udvarán tartott programismertető fórumon jelentette be Görgényi …