2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 08. 28

Témák:

– Népszerűek voltak nyáron a gyulai kiállítóterek: számolt be róla Fekete-Dombi Ildikó a 3Témában. A Kohán Képtárban mintegy 50 %-al nőtt a látogatók száma, de ugyanúgy látogatószám növekedés volt tapasztalható az Erkel Ferenc Emlékházban és a Ladics Házban is. Gyula legnépszerűbb kiállítóhelye a 2019-es kiemelt, nyári időszakban is a Gyulai vár és az Almásy kastély volt.

– A Gyulai Városbarátok Körének jelöltjeit támogatja a fürdővárosban az LMP. A szerdai eseményen Durkó Károly, előbbi szervezet vezetője jelentette be, hogy valamennyi jelöltjük összegyűjtötte a szükséges aláírásokat.

– Görgényi Ernő polgármester szerdán adta át Csepreghy Tímea számára a Libor János-díjat, mellyel idén két szakorvos mellett az ötös számú fogorvosi körzet doktornőjét tüntette ki a gyulai képviselő-testület. A kolozsvári születésű fogszakorvos 2003 óta dolgozik Gyulán.

– Lila színben pompázik a Kígyósi puszta. Az augusztusra, szeptemberre jellemző magyar sóvirág milliós nagyságrendben teríti be a környéket.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …