2021. február 28., vasárnap
FONTOS

Díjmentesen látogattak a Gyulai Várfürdőbe a Szivárvány ellátottai

Csütörtökön a Szivárvány Napközi Otthon ellátottjai a Gyulai Várfürdőben tartottak csapatépítő napot.

A tizennyolc fogyatékossággal élő ellátott közül tizenhatan voltak jelen a családias hangulatú rendezvényen. Az egész napos kikapcsolódás során, a várfürdővel kötött együttműködésnek köszönhetően díjmentesen vehették igénybe a különböző szolgáltatásokat, de az Aquapalotába is ingyenes belépést biztosítottak számukra. A számtalan lehetőség mellett Nagy András mégis a családias hangulatot emelte ki.

A Szivárvány Napközi Otthon ellátottai számos kiránduláson vettek részt a nyár folyamán, és mintegy nyárzáró egész napos programként látogattak a strandra, ahol a fürdőzés mellett lángost ebédeltek, és a tervek szerint minden medencét kipróbáltak.

Kovács Zoltán szakmai vezető kifejtette, a Gyulai Várfürdővel kötött megállapodásuknak köszönhetően az előző évben két alkalommal, idén pedig most először látogattak el a létesítménybe.

Kovács Zoltán hozzátette, a nap folyamán a napköziotthon ellátottai felvetették azt az ötletet, hogy a következő évben egy hosszabb külföldi útra menjenek, melyet ő maga is pártfogol. Így a jövőben erre az utazásra szeretne támogatókat találni.

Nézze meg ezt is:

Apor Vilmosról emlékeztek meg a róla elnevezett gyulai óvodában

Az egykori gyulai plébánosról, Apor Vilmosról emlékeztek meg Gyulán, a róla elnevezett, Boldog Apor Vilmos …