2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Sportprogramokkal erősítették az együttműködést Kovásznával

Tavaly májusban írtak alá azt az együttműködési megállapodást, melyet Herczegné Szabó Marianna, a gyulai sm adománybolt és Deák Csaba, a kovásznai Íris bolt vezetője kötött.

A két szervezet közös célkitűzése és feladata az, hogy esélyt adjanak sérült emberek számára, hogy többek között a munka által teljesedjen ki életük. 2019-ben lehetőséget kapott a Dél-alföldi Wellness Egyesület, hogy Kovásznára utazzon és ott is aláírjanak egy együttműködési megállapodást. Ezúttal az volt a cél, hogy a sport révén erősítsék a kapcsolatokat. Ezért rendezték meg az első Esélyegyenlőségi bowlingversenyt. Az augusztus 18-22. közötti eseményen a gyulai Herczeg János első helyezést ért el.

A Dél-alföldi Wellness Egyesületből 15-en utaztak el Kovásznára. Ott 2015-ben nyílt meg az üzlet, ahol 8 sérült fiatal dolgozik. A két szervezet közötti együttműködés lehetőséget biztosított arra, hogy jobban megismerjék egymást. Herczegné Szabó Marianna kiemelte, bízik benne, hogy a II. Esélyegyenlőségi bowlingversenyt a jövőben Gyulán rendezhetik meg.

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …