2021. február 25., csütörtök
FONTOS

Zámori Ida, az Erkel Ferenc Gimnázium új igazgatója a 3Témában

Zámori Ida, az Erkel Ferenc Gimnázium új igazgatója 3Téma című műsorunkban beszélt az előtte és az iskola dolgozói előtt álló feladatokról.

A Dürer iskola korábbi vezetője az alma mater történetében az első női intézményvezető. A város talán egyik legnépszerűbb iskolájával kapcsolatban eléggé megosztott volt a közvélemény az utóbbi időben, korábban Alt Norbert alpolgármester fogalmazott úgy a Gyula Tv-nek, hogy az új igazgatónak mindenek előtt a belső megosztottságot kell megszüntetnie.

Az idei tanévben 108 új “erkelest” köszöntöttek a gimnázium tanévnyitó ünnepségén. Komoly feladat vár rájuk, főleg azokra a végzősökre, akik még nem rendelkeznek nyelvvizsgával, hiszen ettől az évtől kezdve annak hiányában nem nyerhetnek felvételt a felsőoktatásba. Ez a nyelvoktatásban is változásokat jelent, így az Erkel Gimnáziumban is.

Az Erkel Ferenc Gimnázium új intézményvezetője részletesebben ismerteti az iskola jelenlegi helyzetét és a jövőbeni terveket a 3Témában, melyet a Híradó után láthatnak nézőink.

Nézze meg ezt is:

Gyorsul a járvány terjedése: 88 új fertőzött Békésben

A szerdai 13 065-ről csütörtökön 13 153-ra emelkedett a Békés megyei koronavírus fertőzöttek tavaly március …