2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 09. 06.

Témák:

– Újabb forrásokat nyert Gyula a Belügyminisztériumtól út- és járdaépítésre – jelentették be a pénteki sajtótájékoztatón. A pénzből az Eminescu utca újabb szakasza mellett a Jókai és a Dobos István utcán végeznek el munkálatokat.

– Első ütemben egy teniszfallal bővül a városi sporttelep Gyulán. A 15 millió forintos beruházás során a lecserélik a kerítést, a hármas és a négyes pálya között átjárót alakítanak ki, padkát építenek ki, valamint korszerűsítik a világítást.

– Az elmúlt évek alatt hagyománnyá vált a szüreti mulatság a Wenckheim Stefánia Mária Nappali Központban. Az egész napos vetélkedőkkel és programokkal színesített programot idén is megrendezték.

– Ami sötétben villan káprázat, ami fényben villan jelenés. Ezzel a címmel nyílt kiállítása a gyulai születésű Sándor László fotográfusnak. A 35 kiállított képnek nincs külön üzenete, az alkotó azt szeretné elérni, hogy mindenki mást gondoljon fotóiról.

– Kertészettel kapcsolatos ajándékokhoz juthat, aki részt vett a gyulai virágosításon, és kitöltötte a nyereményszelvényt. Az első sorsolást Újváriban tartották meg.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …