2021. március 3., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 09. 09.

Témák:

– Vasárnap megnyitotta kapuit a Szeged-Csanádi Egyházmegye közössége előtt a szegedi Szent Gellért Fórum. Az egész napos eseményen mintegy hatezren vettek részt a különböző kulturális, szórakoztató és sportprogramokon. Kiss-Rigó László püspök azt mondta, a központ az egész közösséget szolgálja majd, a cél az, hogy minél több embernek minél több közösségi élményt nyújtson.

– Az összetartozás érzését erősítette a szombati Megyenap, melyet Békéscsaba főterén rendeztek meg. Az eseményen valamilyen módon térségünk valamennyi települése megmutatta értékeit.

– Szombat délután beiktatták Merényi Zoltán baptista lelkipásztort. Az eseményen az a Mészáros Kornél hirdetett igét, aki régebben a gyulai gyülekezet lelkipásztora volt.

– 30 millió forint értékű pályázati támogatásból, valamint 6,5 millió forintos önerőből valósult meg az idei járdaépítési program Gyulán. A beruházásnak köszönhetően összesen 1700 méteren újultak meg a jelentős gyalogosforgalmat lebonyolító Halácsy, Madách és Csókos út, illetve a Mátyás király, Diófa és Szent László utca közötti szakaszok.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021. 02. 25.

Témák: – A járvány miatt szűk körben, röviden zajlott Gyulán a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Görgényi …