2024. április 20., szombat
FONTOS

Rangos elismerésben részesült a Gyulahús

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Gyulai Darabos Sertés Májas sültpaprika ízesítéssel! Kedden az Országház felsőházi termében Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Gyulai Darabos Sertés Májas sültpaprika ízesítéssel. A díjat a cég termelésvezetője, Bíró Antal vette át.

Termékjellemzők:
Darabos Sertés Májas sültpaprika ízesítéssel 200g és rúd kiszerelésben

Alakja, mérete: 43-65 mm átmérőjű, egyenletesen hengeres alakú, két végén leklipszelt, különböző méretű darabok, kereskedelmi igénytől függően. Nem lehet ráncos.
Burkolata: A burkolat sima, tiszta, a végeknél nem lehet zselé vagy zsírkiválás.

Állománya, metszéslapja:
közepesen kenhető, melyben egyenletes eloszlásban látszódnak a 2-3 mm-es máj darabok. Int nem, legfeljebb néhány kisebbet tartalmazhat. Idegen anyagot nem tartalmazhat. 5 mm-nél nagyobb légüreget, zselé vagy zsírzsákot nem, legfeljebb néhány kisebbet tartalmazhat.

Színe, íz, illat: metszéslapja sűrű, krémes, barnás rózsaszín, melyben egyenletes eloszlásban látszódnak a barnás-bordós 2-3 mm-es májdarabok. Nem lehet elszíneződött, nem tartalmazhat fűszercsomót. Kellemesen erőteljesen fűszeres ízű, meghatározó a máj és a fűszerek íze, idegen íztől mentes. Kellemesen erőteljes fűszeres illatú, érződik a sült zöldség/paprika és a máj jellegzetes illata.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …