2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Szemtanúkat keresnek a békéscsabai rendőrök

a kép illusztráció

Letért az útról és az oldalára borult egy személygépkocsi Békéscsaba külterületén. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét kéri.

Békéscsaba és Békés között, a Bandika-fa közelében, 2019. szeptember 9-én 17 óra 45 perc körül letért az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi. A balesetben az autót vezető férfi és utasa is könnyebben megsérült.

A történteknek szemtanúja volt egy 20-30 év körüli, sötét nadrágot és sötét kapucnis felsőt viselő férfi, aki a baleset előtt a közeli buszmegállóban állt és beszélgetett egy Fiat Tipo személyautó vezetőjével és utasával.

A rendőrség kéri a férfit, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzen a rendőrségen. Az eljárást segíthetik azok is, akik látták a balesetet, vagy a sötét ruhát viselő férfit és a Fiatban ülőket beszélgetni.

Bejelentést lehet tenni a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700), valamint két ingyenes számon, a 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” 06/80 555-111-es számán. Minden elérhetőségen a nap 24 órájában fogadják a
hívásokat.

A „Telefontanún” név nélkül is lehet bejelentést tenni. A rendőrség előre is köszöni a segítséget!

Nézze meg ezt is:

A lakosságtól várta a javaslatokat a rendőrség az április 19-ei speedmarathonra

  Idén is megrendezi a rendőrség a Speedmarathon akciót, ahova a lakosságtól várták a javaslatokat, …