2021. március 3., szerda
FONTOS

Mozgalmas időszak előtt áll a Gyulasport

Mozgalmas időszak kezdődik a Gyulasport életében, hamarosan beindulnak az őszi időszak sportrendezvényei – mondta Kertes István ügyvezető a 3Témában.

A városban jelenleg 645 gyermek, 30 csoportban sportol az egyesület kötelékében. Ők a hétköznapi edzés mellett az iskolai sporteseményekre is készülnek, hiszen a tanévvel párhuzamosan azok is elkezdődnek. A Gyulasport nemrég egy sportiskolai programot is elindított.

A műsorban szó esett a duzzasztó melletti vízisport központról is, ahol 25 vízi túrára alkalmas eszközt bérelhetnek a sportolni vágyók. Így a csoportos rendezvényeknek is lehetőséget biztosítanak, emellett a szállításban is segítséget lehet kérni. Újabb témaként a gyulai női kézilabda csapat került terítékre a 3Témában. A női kézisek a tavalyi szezonban -2013 után- újra bajnokságot tudtak nyerni, ezzel történelmi sikert aratva.

A tavalyi bajnok maradt jelenlegi osztályában és az új szezonban is arra helyezik a hangsúlyt, hogy mindenekelőtt a közönség számára tudjanak örömet okozni játékukkal. Kertes István a Gyulasport további helyzetéről a Híradó után a 3Témában beszél részletesebben.

Nézze meg ezt is:

54 új fertőzött Békés megyében

A keddi 13 461-ről szerdán 13 515-re emelkedett az új koronavírus fertőzöttek tavaly március óta …