2021. március 7., vasárnap
FONTOS

Békésben is elindult az Országos Vállalkozói Mentorprogram

Az országos és a megyei kereskedelmi és iparkamara kedden immár Békésben is elindította az Országos Vállalkozói Mentorprogramot, melynek elsődleges célja a kis-és középvállalkozói szektor versenyképességének, hatékonyságának növelése. A megyei nyitórendezvényen bemutatták a projekt folyamatát, a részvételi lehetőségeket, illetve a mentor szerepet vállaló cégeket is.

A személyes mentorprogramban elsősorban a fiatal-, női- és generációváltó vállalkozásoknak nyújtanak segítséget. Így az országban mintegy 500 kis- és középvállalkozás számára biztosítanak személyes mentorálást, valamint 1500 vállalkozás pénzügyi tanácsadásban is részesül.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara beszállítói mentoráltnak olyan termelőtevékenységet folytató kkv-kat keres, amelyek be akarnak lépni a hazai, illetve a nemzetközi beszállítói láncokba, vagy növelni szeretnék a beszállítói részesedésüket. Külpiaci mentoráltnak pedig olyan kkv-k érdeklődését várják, amelyek exportképesek és bővíteni szeretnék a külpiaci tudásukat, valamint beindítanák külkereskedelmi tevékenységüket.

A program hozadékaként országosan ingyenesen elérhetővé válnak a hatékonyság növelését szolgáló pénzügyi és vállalkozói szemléletformáló tartalmak is.

Nézze meg ezt is:

118 új fertőzött Békés megyében

A pénteki 13 757 eset után szombaton 118 új fertőzöttel 13 875-ra nőtt a Békés …